Fotó: vizzenevirag.hu

A hangulat újra a vízpartra költözik Tatán. Június 28-30-ig, ugyanis ismét megrendezésre kerül a méltán népszerű Víz, Zene, Virág Fesztivál. Idén egészen pontosan 26. alkalommal, ami gombócból is sok. A térség és hazán egyik legnagyobb összművészeti fesztiválján hét színpadon, a tó vizén, levegőben és a vár környékén is programok kavalkádjával teszik igazán színessé.
A fesztivál nevében is igyekszik tükrözni értékeit. A víz a környezetünk védelmét, az egyre fontosabbá váló ökológiai tudatosságot jelképezi. A zene a társadalmi befogadást, a toleranciát, a közösség felé való nyitást fejezi ki. A virág pedig a testi-lelki harmóniát jeleníti meg a rendezvényen, díszletet, hátteret és keretet adva az eseményeknek.
A háromnapos rendezvény igazi kuriózum: zene, gasztronómia, egészség, sport, környezettudatosság, kézművesműhelyek – azaz szórakozás és értékközvetítés egyben, ahol minden korosztály talál kedvére valót.
A fesztivál keretein belül találkozhatunk a fesztiválok legismertebb fellépőivel, belekóstolhatunk a környék ízeibe és élvezhetjük Tata magával ragadó hangulatát. A megfáradt utazóknak természetesen számos lehetősége van kipihenni az átmulatott éjszakákat. Partnerünk, a Kristály Imperial Hotel**** például külön hétvégi csomaggal várja vendégeit. A csomag természetesen tartalmazza a fesztiválbelépőt is.

Távolság:
Budapesttől: 60+ Km
Tatától: 1+ Km