Csütörtöki levezetés, craft sörök, smoker, Székesfehérvár…
Csak néhány címszó a Budapestről Székesfehérvárra költözött Hübris sörfőzde avató bulija kapcsán.
A srácok a Hübrisnél a sörforradalom zenitjén ismerkedtek meg a sörfőzés rejtelmeivel.
Ők is ismerik a „kézműves” sörök készítésének csínját-bínját, viszont új főzdéjükben új arculatuk mellett a klasszikusokhoz tértek vissza.

…Szerintünk azonban egy sörbe nem kell zöldpesztós marcipánt tenni ahhoz, hogy érdekes legyen. Nem azt mondjuk hogy a miénk jobb, csak azt hogy mi ezt így szeretjük. Ezért a Hübris a klasszikus értékeket használja fel és a mai kor elvárásai szerint értelmezi újra. A Hübris az új klasszikus…

Új, székesfehérvári főzdéjükben tehát ennek szellemében indult útjának a klasszikus újhullám. A 2000 literes főzőházzal rendelkező automata főzőben idén tavasszal indult meg a munka igazán élesben.

A lényegről is álljon azért itt pár sor/sör!

Miből áll össze a Székesfehérvári főzde szortimentje?  Van a kínálatban minden, amit egy igazi sörimádó kívánhat: Sür – pils, Stüt – stout, Büza – búzasör (kellemes, fűszeres), Apü- american pale ale, Üpa – india pale ale (citrusos kesernyés), Üpa2 – india pale ale (telt, trópusi ízekkel).
A július 4-i főzdebuli tele lesz minden olyan jóval, ami a nyár élvezetéhez kellhet. A Hübris sörei mellett rácsra kerül marhaszegy, faszénen sült hambik, pulled pork szenya – szmókolva, locsolva, sütve, kézbe adva…
Egy jó kertipartihoz továbbá elengedhetetlen a zene, amelyet július 4-én a Bohemian Betyars szolgáltat majd a főzdénél.

ESEMÉNY

Távolság:
Budapesttől: 60+ Km
Tatától: 60+ Km

CÍM:8000 Székesfehérvár, Váralja sor 7679/2/A