Az Old Lake SUP a tatai Öreg-tavon 2017. óta működő SUP központ. Az fiatal és lelkes üzemeltetők célja, hogy megismertessék és megszerettessék a SUP sportot mind a fiatalok, mind az idősek körében és felejthetetlen szabadidőtöltési lehetőséget biztosítsanak, kihasználva az Öreg-tó nyújtotta varázslatos környezetet.

Az Öreg-tó az ország egyik legszebb és legkülönlegesebb tava, ahol az épített és a természeti környezet tökéletes harmóniában vannak egymással. A Tatai vár és környéke szebbnél szebb épületeket tár elénk, a vadregényes tófarokban pedig a tavat tápláló Által-ér befolyását és egy eldugott kis öbölt is megcsodálhatunk, mely telis-tele van gyönyörű növényekkel és állatokkal. Mindezt egy SUP deszkán állva eddig soha nem tapasztalt nézőpontból csodálhatjuk meg!

Mi is az a SUP?
A SUP a Stand Up Paddle, magyarul állószörf vagy állva evezés rövid elnevezése. Lényege, hogy egy nagyméretű szörfdeszkán állva evezővel hajtjuk magunkat. Ez a bárki által néhány perc alatt elsajátítható mozgásforma mára a világ leggyorsabban népszerűsödő vízisportjává nőtte ki magát.
A SUP-nak ezer arca van és kortól függetlenül mindenki megtalálhatja az edzettségének és kedvének megfelelő stílust. Laza túrákra és intenzív edzésekre egyaránt alkalmas. Az alapok mindeössze néhány perc alatt elsajátíthatóak. Végezhetjük szélcsendben, enyhe és erős szélben, kicsi és nagy hullámokon, tavakon, folyókon. Segítségével eddig soha nem látott helyeket és természeti csodákat fedezhetünk fel. Jógázhatunk, piknikezhetünk is rajta. Szuper időtöltés családtagjainkkal és barátainkkal, sőt akár kutyánkkal is, de ha magányra vágyunk, abban is tökéletes partner.

Mi kell hozzá?
Főleg elszántság és nyitottság az újdonságokra. Az alapokat kortól függetlenül szinte bárki néhány perc alatt elsajátíthatja. A tatai kölcsönzőben a 6 éves gyerekektől a 80 éves nagymamáig minden korosztály megfordult már és eddig kivétel nélkül mindenkinek sikerült állva eveznie. Előképzettség és evezős múlt egyáltalán nem szükséges a SUP megtanulásához, viszont úszni tudni kell! Többféle méretű és formájú deszka közül választhatnak a SUP-olni vágyók, így mindenki megtalálja a számára megfelelő típust. Természetesen a helyes választásban az Old Lake SUP munkatársai minden segítséget megadnak.

Próbáld ki Te is!

ÁRAK 2-4.000 HUF

Nyitvatartás

Távolság:
Budapesttől: 70+ Km
Tatától: 1+ Km