Partnerünk, a tatai Kristály Imperial Hotel**** mindamellett, hogy Magyarország legrégebben üzemelő szállodája, nagy hangsúlyt fektet a megújulásra és a minőségi kiszolgálásra. A megújulást mi sem példázza jobban, mint legújabb rendezvénysorozatuk az Urban Picnic!
A  délután kezdődő programra (18:00-21:00) nem csak a Hotel vendégeit látják szívesen, hanem bárkit, aki kellemes környezetben töltene el egy-egy szerda estét élőzene, grill fogások és jó hangulat kíséretében. A rendezvénysorozat nem titkolt célja, hogy a hétvége már a hét közepével megérkezzen Tatára. A Kristály Barokk díszudvara biztosítja a helyszínt, rossz idő esetén pedig az elegáns Eszterházy Étterem. Természetesen a grill fogások mellé dukál a jó bor, vagy egy pofa hideg sör, ami szintén garanciát jelenthet egy tökéletes kikapcsolódós estére, legyen szó baráti összejövetelről, vagy egy romantikus vacsoráról zene és csobogó szökőkút társaságában. A fogások összeállításakor Kocsi Norbert séf gondolt az érzékenyebb gyomrú vendégekre is így a húshegyek mellett választható számos könnyedebb fogás is.

MENÜ

Burger
Burger
Nagy munkában a srácok
Nagy munkában a srácok
Magáért beszél
Magáért beszél
Nyugalom szigete
Nyugalom szigete
Varázs doboz
Varázs doboz
Hívogat
Hívogat

…Az Urban Picnic célja, hogy már szerdán elkezdődhessen a hétvége városunk, Tata szívében. Idén ismét tüzet gyújtunk tehát a faszén alatt, felbuzdulva utóbbi évek sikerén! A Kristály Imperial Hotel**** Barokk Díszudvara tökéletes helyszínt biztosít erre minden héten szerdán délután hattól.
A lágyan csobogó kút és az élő zene mellett Kocsis Norbert séfünk által összeállított grill költemények készülnek zöld tojásunkban és a grill rácsain. Nagy László étteremvezetőnk pedig izgalmas hűsítök sorát állította össze az idei nyárra. Látogasson el hozzánk Ön is, és családjával, barátaival adja át magát a nyárnak és a hétvégének, akár minden szerdán! Tekintse meg grill étlapunkat, és válogasson kedvére a kínálatunkból! Várjuk szeretettel: #urbanpicnictata… (Kristály Imperial Hotel****)

Távolság:
Budapesttől: 60+ Km
Tatától: 1+ Km