A várbörtön legendája szabadulós játék, ahogy a nevében is sejteti, egy eredeti várbörtönben került kialakításra. Egészen az 1800-as évek végéig használták ebben a funkciójában. Így Magyarországon egyedülálló szabaduló szoba helyszín.
A játék lineáris, a feladatok egymásra épülnek. Kulcsokat kell keresni, zárakat kinyitni, különböző feladványok segítségével, s a cél a kiszabadulás a börtönből.
A játék szintideje 60 perc, maximálisan pedig 75 perc áll a játékosok rendelkezésére. Optimális létszám 4-6 fő. Korhatár tekintetében 14 év alatt nem ajánlott.
Bővebb információ kérhető a tdmtata@visittata.com e-mail címen, vagy munkaidőben (H-P: 08:00-16:00) a 34/586-045-ös telefonszámon.
Gyere és tedd próbára magad, szabadulj a börtönből!

Időpont foglalás szükséges, melyet megtehetsz itt:

– személyesen a tatai Tourinform Irodában (Tata, Ady E. u. 9.)
– telefonon: +36 34 586 045 (munkaidőben H-P: 08:00-16:00)
– e-mailben: tata@tourinform.hu

A játék 4 főig 8000 Ft, ezen felül minden további résztvevő belépődíja plusz 2000 Ft.

A játék kialakítása érdekében a fejlesztő / üzemeltető a játéktérben semmilyen átalakítást nem hajtott végre, csak az épület meglévő adottságait használta fel. Ezért a megadott optimális létszámadatok a belső terek kényelmes befogadóképességét veszik figyelembe. Az optimálisnál nagyobb csapatok jelentkezését csak a Megrendelő kifejezett kérésére regisztráljuk, de ezzel a részvevők tudomásul veszik, hogy a játékban résztvevő csapat magasabb létszámából adódóan a játékélmény csökkenhet. Az ebből adódó kellemetlenségekért a fejlesztő / üzemeltető felé semmilyen kárigény nem érvényesíthető.
Foglaláskor valós adatok megadása szükséges, ennek hiányában a foglalás érvényteleníthető.

Játékosok javasolt életkora: 14 éves kortól