A X. Bor és Művészet Fesztivál 2019 augusztus 31 – szeptember 1.-én (szombat-vasárnap) kerül megrendezésre.A Bor és Művészet Fesztivál helyszínét a Budapesttől 29 km-re, a Zsámbéki-medence és egyben az Etyek-Budai Borvidék szívében található település, Tök adja.
A rendezvény helyszínei, Tök Faluközpont – Kútvölgy és a község határában található XIX. századi, romantikus Töki Pincesor.
A Fesztivál a Nyakas-hegy lábánál található festői szépségű község legnagyobb értékeire kívánja felhívni a figyelmet, a borra, a művészetre, az itt élő borászokra, művészekre, a vendégszerető falubeliekre és végül, de nem utolsó sorban a helyi ételkülönlegességekre, egyszóval mindazon dolgokra, amik híressé tették és teszik Tök falut és lakóit. Ezen felül minden évben vendégművészek és vendégborászatok színesítik a Fesztivál programkínálatát.

Szombaton és vasárnap az előző évekhez hasonlóan a kora délutáni gyermek programok után újra a jazz és a blues veszi át a főszerepet a színapod.
További információk a 2019-es év fellépőiről, kiállító művészeiről a “Program” illetve a “Kiállítók” menüpont alatt érhetőek el.
A rendezők a szervezés során folyamatosan különös figyelmet fordítanak arra, hogy a Bor és Művészet Fesztivál kiemelkedjen a környékbeli bor és pince fesztiválok közül, a bor és a művészet egyedülálló ötvözetét kínálva a Fesztivál vendégeinek. Nem mindennapi kulináris és kulturális élményben lehet része annak, aki ellátogat Tökre, a Bor és Művészet Fesztiválra.

A Fesztiválon való részvétel látógatóink számára INGYENES! 

PROGRAM

Távolság:
Budapesttől: 30+ Km
Tatától: 50+ Km