Kategóriák

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.

Bejegyzések

Természeteset a természetben
Szórakozás, Természet

Természeteset a természetben 

Egyre több emberben fogalmazódik meg az igény arra, hogy közvetlenül a termelőtől, biztonságos forrásból vásárolhassa meg élelmiszerét, természetes eredetű nyersanyagokat, háztáji, kiskerti termesztésből, vagy ezen nyersanyagokból hagyományos receptek alapján, lehetőleg vegyszermentesen feldolgozott élelmiszereket. Ha friss levegőre vágysz esetleg kirándulnál egy jót és közben bevásárolnál, szétnéznél és finom termelői adalékanyagmentes enni és innivalót kóstolnál, akkor próbáljátok ki az Erdei Piacot Budakeszin!

Az Erdei Piacon többek között megkóstolhatjátok az erdő- mező kincseit és egyben családi programot kerekíthettek függőágyakkal, állat simogatással, kirándulással melyhez minden helyben adott. Személyesen a termelőktől vásárolhattok kistermelői és őstermelői termékeket, termelői ételeket fogyaszthattok és egy kellemes napot tölthettek a szabadban. A Vadasparkot körbeölelő erdő és a Vadaspark állatai a gyerekek számára kellemes kikapcsolódást iztosítanak, ameddig  a szülők izgalmas kistermelői áruk közt válogathatnak.

 

Cím 2092, Budakeszi 0210/12 hrsz.
GPS: 47.521923 / 18.935854
A Széll Kálmán térről induló buszról Budakeszi határában a Szanatórium utcánál leszállva, mintegy húsz perces, többnyire erdőn át vezető, kényelmes sétával érhető el a vadaspark bejárata.
Tömegközlekedéssel megközelíthető a 22, 222 és 22A jelzésű autóbusszal.

Távolság:
Budapesttől: 
20+ Km
Tatától: 60+ Km

Hasonló bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..