A tatai Kristály Imperial Hotel**** mindamellett, hogy idén ünnepli 250. születésnapját, számos nagysikerű rendezvényét is folytatja 2020-ban! Így van ez természetesen a borvacsorákkal is. Januárban az egri borok kerülnek porondra a Kristályban. Az 5 csillagos ételsor mellé most  Gál Tibor borait kóstolhatja meg a nagyérdemű. Gál Tiborék küldetése, hogy olyan borok kerüljenek ki kezeik közül, amelyeknek minden kortya egyedi, harmonikus és izgalmas! Ahogy a Kristály konyháját ismerjük ezek az elvárások elég jól egymásra találnak, így érdemes még lecsapni a maradék helyekre!

 

Borvacsora menüsor:

Kecskesajt mandulával
Egri Csillag 2018

Erdei gombás borjútatár almasalátával
Fúzió 2018

Konyakos kacsaleves macesszal
Pinot Noire 2018

Burgundi kakas kéksajtos burgonyával
Titi Bikavér Superior 2017

Bélszín vörösboros aszalt szilvával és kelbimbóval
Pajados Bikavér 2016

Csokimousse ribizlivel és dióval
Sikhegy Bikavér 2016

galtiborborvacsora