Az ország hét kiváló borászata és három étterme, illetve egy nagy hírű cukrászda dolgozik azon, hogy a 15. Magyar Borok Bálja minden korábbinál fényűzőbb legyen. A bál helyszínéül a Corinthia Hotel Budapest imponzáns bálterme szolgál, ahol az exkluzív borvacsorán részt vesznek a hazai kulturális és üzleti élet szereplői mellett az ország legkiemelkedőbb borászai is.

A bál időpontja: 2020.02.15.

A programról:

A bál háziasszonya Ördög Nóra
Junior Prima díjas televíziós műsorvezető
A népszerű televíziós személyiség 2014-ben a TV2 csatornához szerződött, nevéhez kötődnek a Rising Star, Az ének iskolája, A Kocka, a Kismenők valamint a Star Academy című műsorok. Korábban az RTL Klubnál is számtalan sikerprodukció műsorvezetője volt, mint a Szombat esti láz, a Csillag születik, vagy az X-Faktor. 2011-ben Junior Prima díjjal ismerték el munkáját, 2016-ban pedig a Televíziós újságírók díját kapta meg.

Kapunyitás báli vendégeknek*: 18:00
Kezdés báli vendégeknek*: 18:00

Exkluzív borvacsora báli vendégeknek*: 19:00-tól

*Asztaltársaságoknak és gyémánt, platina illetve arany báli belépővel rendelkezőknek.

Kapunyitás állófogadásos vendégeknek*: 19:30
Kezdés állófogadásos vendégeknek*: 20:00

Állófogadásos borvacsora a vendégeknek*: 20:30-tól

*Ezüst báli belépővel rendelkezőknek.

Zongoraszó a vacsora alatt:
Farkas Sándor
Farkas Sándor neve jól cseng a hazai és nemzetkőzi zenei szórakoztatók névsorában.

Az I. (2003) és III.(2005) Országos Bárzongorista Verseny győztese. Játéka kreatív, improvizatív, sokszínű, kontrasztos. Alapos, biztos szaktudással, sajátos derűs humorával könnyedén barangol a zene különböző területein a sokrétű komoly-, népzenéken keresztül a populáris népszerű könnyűzenékig és jazzig. Interpretációi közérthetőek, hangulatosak, hallásra élvezetesek, kellemesek. A művész elmondása szerint. nem azt játszik, amit tud, – azt, amire van hallgatói igény. A XIII. Magyar Borok bálján vidám, happy zongoraszót hallunk.

Farkas Sándor
Fellép: Chanson Elysées – francia sanzonest
Énekel: Csemer Bogi – Kárász Eszter – Tompos Kátya
Kísér: Wagner-Puskás Péter

Három előadóművész, és néhany örökbecsű francia sanzon. A három gyönyörű hangú énekesnő három teljesen különböző módon találkozott a francia sanzonnal. Mindhárman sokat foglalkoztak a műfajjal és a nyelvtudással, így kimagasló szakértelemmel nyúlnak a francia sanzonokhoz. Kárász Eszter megdöbbentő hitelességgel szólaltatja meg Edith Piaf dalait, Tompos Kátya orosz úrinőként ölti magára a jól ismert klasszikusokat, Csemer Bogi pedig a sanzon lírai, ma is élő oldalát mutatja meg.

Fellép: Lukács Gyöngyi és Szahakjan Emma
Lukács Gyöngyi, közismert opera-énekesnő lányával, Szahakjan Emmával lép színpadra a Magyar Borok Bálján. A fiatal énekesnő a Bartók Béla Zeneművészeti Gimnázium 12. évfolyamos tanulója klasszikus ének szakán. Lukács Gyöngyi Kossuth-díjas magyar opera-énekesnő, aki zenei tanulmányait a győri konzervatóriumban kezdte, majd a moszkvai Csajkovszkij Akadémia ének, zongora és zeneszerzés szakán szerzett művészdiplomát. 1988. január 27-én, még akadémiai hallgatóként debütált a Magyar Állami Operaházban, Verdi A trubadúr című operájának Leonorájaként. A világ számos nagy operaházában vendégszerepelt, többek közt a milánói Scalában, a New York-i Metropolitanban, San Franciscoban, Hamburgban, a londoni Covent Garden-ben, Münchenben, a berlini Deutsche Oper-ben, Torontóban, Tokióban, a moszkvai Bolsojban és Zürichben.
Lukács Gyöngyi és Szahakjan Emma
Tombola
A tombolán értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra összesen 1.500.000 forint értékben.

Tánczenekar: Group’n’Swing
Az idén 12 éves, Fonogram-díjas Group’n’Swing Zenekar mindig kiemelkedő helyet foglalt el a magyar zenei palettán és megtiszteltetéssel tudhatja magának a szakma és a közönség egybehangzó elismerését.

Az utóbbi években rendre megtöltik a MÜPA, a MILLENÁRIS, a MOM Kulturális Központ, a RAM Colosseum, a Várkert Bazár és a Városmajori Szabadtéri Színpad óriási koncerttermeit, bizonyítva, hogy nagyszínpadi show műsoraikra óriási igény van. Előadásaikat a kiemelkedő zenei minőség, sodró lendületű koreográfiák, felhőtlen jókedv és a közönségüket is magával ragadó pozitív energia fémjelzik.

Koncertjeiken az eddig megjelent három nagylemezük (Swing amíg élek, Botrány, Most légy férfi!) zenei anyagán kívül a swing-éra legnagyobb slágerei is felcsendülnek.

Az ország első és legismertebb swing’n’boogie show zenekarában Mujahid Zoltán, a közismert énekes, énektanár, a Megasztár első szériájának döntőse, augusztusban mutatkozott be a zenekar férfi frontembereként.

A zenekar tagjai:
Mujahid Zoltán – ének
Mihályi Réka – ének
Almási Attila – harsona, bariton szaxofon, vokál
Bakó István – szaxofon, vokál
Csík Tibor – trombita, vokál
Bille Gergő – trombita, szárnykürt, vokál
Lőrincz Ádám – zongora, vokál
Gyalog Zoltán – gitár
Molnár Péter – nagybőgő
Péntek Tibor “Sas” – dobok

DJ: Suri Imre
Formális stílus

Dj, producer, és 24 éve rádiós műsorvezető. A Jazzy Rádió alapítója. Állandó péntek esti műsora a Funky Feeling. 10 arany és 2 platinalemez fűződik a nevéhez az eddig megjelent kb 20 CD-ből amit válogatott. Sok műfajban jártas, Funky, Soul, Swing, Pop, Dance stb. Állandó helye Budapest belvárosában a Fat Mo’s pub.

Wellness Tatán

KÉT ÉJSZAKÁS PIHENÉS A VIZEK VÁROSÁBAN
Félpanzióval és kerékpárhasználattal.