Kategóriák

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.

Partnerek

Kristály Imperial Hotel

Kristály Imperial Hotel **** – Tata

A Tata központjában álló, megújult műemlék épület Magyarország legrégebben működő szállodájaként fogadja a hazai és külföldi Vendégeket, ma is ugyanazzal az eleganciával és nyugalommal, amivel az Esterházyak idején. Szállodánk kétszintes mélygarázzsal, étteremmel, borbárral, relaxációs wellness és medical centerrel, valamint vendégszerető személyzettel várja az idelátogatókat.

Pálma Rendezvényház – Tata

A stílusos rendezvények otthona.
A rendezvényház festői természeti környezetben a tatai Angolpark szívében helyezkedik el. A műemléki épület várja az üzleti élet szereplőit, családokat és barátokat minden igényt kielégítő termeivel, kávézójával és teraszával.

 

Hilltop Borhotel & Étterem

A Borhotel és Étteremhez kb. 4 – 4,5 ha gondozott, parkosított terület tartozik, amihez egy kőből készült kilátó, egy korszerű játszótér, egy térkőburkolatú és egy füves rendezvénytér, továbbá feszített víztükrű 21 x 7 m-es medence tartozik. Ezen kívül egy 170 fő befogadására alkalmas, gyönyörű pincehelység áll vendégeink rendelkezésére.

I. Gourmet Gasztroiskola – Budapest

A gasztronómiához értők, a gasztronómiáról írók közül ma már csak az tud kiemelkedni, követőket és támogatókat szerezni, aki egyedi és hiteles. Találd meg a hozzád legjobban illő tartalmat és formát!

 

Old Lake SUP

Az Old Lake SUP a tatai Öreg-tavon 2017. óta működő SUP központ. Célunk, hogy megismertessük és megszerettessük a SUP sportot mind a fiatalok, mind az idősek körében és felejthetetlen szabadidőtöltési lehetőséget biztosítsunk, kihasználva az Öreg-tó nyújtotta varázslatos környezetet. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne kicsit kiszakadni a hétköznapokból és aktív kikapcsolódásra vágyik a vizek városában!